Contacta amb nosaltres

BILBAO: 94 405 31 26
BASAURI: 94.426 44 40

El nostre Horari

LV: 9: 00-14: 00 i 16: 00-20: 00
Migdies i Dissabtes: Cites concertades

Clínica Dental Bioral

pròtesis Dentals

Què és una Pròtesis Dental?

Una Pròtesis Dentals és la substitució d'una o diverses peces dentals per un element artificial, les Pròtesis Dentals són les denominades dentadures postisses. Molta gent les fa servir per necessitat i altres per estètica. Les Pròtesis Dentals estan fetes de diferents materials i no totes són iguals. A continuació anem a enumerar les més comuns.

imagen de protesis dentales clinica moratalaz

Clínica Dental Bioral

Som ESPECIALISTES en Pròtesis Dentals

Les nostres Especialitats

Oferim Pròtesis Dentals modernes i actuals

Tipus de Pròtesis Dentals

Pròtesis Dental fixes:

Les Pròtesis Dentals són una bona alternativa per recuperar un somriure bonic i perfecte. Les Pròtesis Dentals fixes reemplacen la pèrdua d'una o diverses peces dentals pèrdues.

Pròtesis Dental removible

Les Pròtesis Dentals removibles són les anomenades dentadures postisses, aquestes es col·loquen sobre les genives. Normalment les dents poden caure per diversos motius: càries no tractades a temps, un cop fort o per l'aparició de malalties periodontals.

Pròtesis Dentals fixes:

Les Pròtesis Dentals són la millor solució per recuperar un somriure bonic i perfecte, moltes persones relacionen 01:00 Pròtesis Dental amb una dentadura, però no és de el tot així. Les Pròtesis Dentals fixes poden ser per a cobrir el buit d'una o diverses peces dentals.

Tipus de Pròtesis Dentals fixes

Dins de les Pròtesis fixes hi ha dos tipus que es distingeixen clarament, les corones i el pont dental:

● Corones:

Les corones són molt comuns en l'actualitat, són les anomenades "fundes". Aquestes fundes enforteixen una peça dental. Per fabricar aquestes fundes, les vam realitzar en un laboratori fent radiografies prèvies de l'pacient. Es procedeix a tallar la dent de l'pacient i es col·loquen sobre ell, se sol deixar una corona provisional i després d'uns dies es posa la corona definitiva. A la nostra Clínica Dental Premià intentem que cada pacient tingui un somriure el més perfecta possible fent que la corona estigui perfectament ajustada a la dentadura de l'pacient.

Normalment les corones es col·loquen quan hi ha hagut un trencament parcial o total de la dent, o perquè alguna dent té un o diversos desperfectes.

Les corones estan fetes per diversos materials, el més comú són les fundes de porcellana o de ceràmica, aquest material és molt resistent i dóna un aspecte molt natural a la dent, tant en forma com en color.

També a la nostra clínica fem servir les corones dentals de resina, tot i que a hores d'els donem un ús provisional, ja que no solen ser molt resistents. Quan hem de elaborar i fabricar una corona hem de fer-ho de manera laboriosa i perfecta en el nostre laboratori, per aquest motiu la seva fabricació requereix diversos dies, i en aquests casos les corones de resines són la millor opció, com a alternativa provisional.

Corona de Zirconi:

Les corones de zirconi té la diferència amb les corones en el material, a l'estar fetes de zirconi permet que la dentadura sigui molt més natural, a més de ser més lleugeres i adaptar-se a la geniva millor, evitant possibles inflamacions. Una de les grans avantatges de les corones de zirconi és que a l'prendre begudes fredes o molt calentes no sentirem cap tipus de sensació desagradable.

● Pont dental:

El pont dental està molt demandat per les persones que li falten diverses peces dentals, o té els seus dent originals però deteriorats. Està compost per un conjunt de corones la funció és cobrir un buit absent.

Cal abans de col·locar i d'elaborar el pont realitzar diverses radiografies on sabrem com és la boca de cada pacient. Després s'elabora un motlle amb una silicona per poder fabricar el pont.

Un inconvenient de el pont dental és que requereix de l'tallat de les dents, això és imprescindible ja que cal posar-los sobre les dents i necessita que s'adhereixi la dent natural a el pont, el que requereix espai. Per aquest motiu cal tallar-.

Per col·locar el pont caldrà acudir altre dia a la clínica, no es farà tot en la mateixa sessió, ja que per fer el pont necessitem de la seva fabricació al laboratori per la persona encarregada, que és el protètic dental. Es procedirà a col·locar un pont provisional, que portarem pocs dies sent aquest molt resistent per la qual cosa podrem menjar i mastegar bé.

Pròtesis Removibles:

Les Pròtesis Dentals removibles són les anomenades dentadures postisses, aquestes es col·loquen en, les dents ja caiguts. Normalment les dents poden caure per diversos motius, un d'ells és per tenir una càries la qual no ha estat tractada, un altre motiu és per un cop fort i l'últim motiu és per l'aparició de malalties periodontals.

Els nostres clients Opinen

Hem fet un tractament d'implantologia, amb empelt d'os i sedació incloses. Tracte immillorable i professionalitat per llevar-se el barret. Al·lucinant amb l'experiència que tenen amb gent amb por a aquests temes, com la meva parella. Que l'implantòleg sigui també periodontista ens va donar molta confiança, i sembla que hem encertat !!! Des d'ara també em tindran de clienta al meu.

Mertxe Villanueva

pacient

PRÒTESIS DENTALS

Preguntes més freqüents pròtesis

Sí, ara per ara, hi ha materials d'altíssima qualitat que ens permeten rehabilitar les dents absents amb exactitud.

Les Pròtesis Dentals requereixen una atenció extra en la seva higiene. Depenent de si són fixes o removibles, es netejaran de manera diferent.

Generalment es realitzen dues visites: La primera per tallar la dent sobre el qual anirà la corona, i prendre mesures i color. En aquesta primera visita, el pacient s'anirà amb una corona provisional. La segona serà per provar l'estructura sobre la dent i per cimentar la corona sobre la dent.

Per mantenir una pròtesi, a l'igual que amb les teves dents naturals, s'ha de mantenir una bona higiene bucal i realitzar una visita cada 6 mesos a la nostra Clínica Dental per comprovar l'estat de la teva salut bucal i prevenir qualsevol tipus de malaltia.

Són les anomenades "dentadures postisses", de posar i treure. Poden ser parcials i reposar únicament les dents absents, o completes i substituir la totalitat de les dents de la boca. En tots dos casos, aquestes pròtesis requereixen un període d'adaptació al pacient i la necessitat de retirar-les diàriament per realitzar una correcta higiene tant de la boca com de les pròpies pròtesis.

Cada cas requereix un estudi detallat. El Doctor t'indicaran quina és la millor opció en funció de la teva situació.

EL NOSTRE EQUIP

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

L'equip de professionals de la nostra consulta, fa de la formació continuada el pilar bàsic de la seva atenció clínica. La formació postgraduada d'altíssim nivell que acrediten tots els nostres professionals, i la seva coordinat treball en equip, permeten l'abordatge multidisciplinari dels casos dels nostres pacients.

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
¡Encantats d'atendre't!