Contacta amb nosaltres

BILBAO: 94 405 31 26
BASAURI: 94.426 44 40

El nostre Horari

LV: 9: 00-14: 00 i 16: 00-20: 00
Migdies i Dissabtes: Cites concertades

Clínica Dental Bioral

Ortodòncia Invisible | ClearCorrect®

Què és l'ortodòncia Invisible ClearCorrect®?

Consisteix en la fabricació d'una fèrula feta a mida en cada pacient sent invisible, a l'interior d'aquesta fèrula es col·loquen accessoris que ajuden a l'alineació de les dents cap a la posició desitjada. Un dels avantatges de ClearCorrect® és que es pot treure per menjar o segons les necessitats de cada pacient. ClearCorrect® evita irritacions a la geniva ja que no hi ha brackets ni filferros que puguin inflamar o molestar a la nostra boca.

Clínica Dental Bioral

Som Especialistes en Ortodòncia Invisible:
Clínica Dental Certificada en Tècnica ClearCorrect®

Les nostres Especialitats

Oferim una Ortodòncia moderna i actual

imagen de ortodoncia invisible madrid

El teu millor somriure amb ClearCorrect®

La Ortodòncia Invisible ClearCorrect® és, a dia d'avui, el tractament que ofereix uns millors resultats per a corregir qualsevol problema de malposició i maloclusió dental. El tractament reuneix així la major discreció estètica possible amb una efectivitat molt alta per a casos molt variats i exigents.

  • invisible
  • amovible
  • eficaç

Abans de l'Tractament ClearCorrect®

Després de l'Tractament ClearCorrect®

Resolem els teus dubtes

Quines són les Avantatges de ClearCorrect®?

imagen de ortodoncia invisible madrid

La Ortodòncia Invisible Invisalign® és perfecta ja que:

  • És transparent, ningú ho apreciarà.
  • Eficaç fins en els casos més complicats.
  • Es pot treure durant els àpats i raspallat dental.
  • Obté resultats més ràpids que els tradicionals brackets.
  • Estudi personalitzat i disseny digital de com quedarà el teu somriure gratis

Els nostres clients Opinen

Hem fet un tractament d'implantologia, amb empelt d'os i sedació incloses. Tracte immillorable i professionalitat per llevar-se el barret. Al·lucinant amb l'experiència que tenen amb gent amb por a aquests temes, com la meva parella. Que l'implantòleg sigui també periodontista ens va donar molta confiança, i sembla que hem encertat !!! Des d'ara també em tindran de clienta al meu.

Mertxe Villanueva

pacient

ORTODÒNCIA INVISIBLE

Preguntes més freqüents ClearCorrect®

S'han de portar un mínim de 22 hores a el dia per fixar bé les posicions, recomanem únicament suprimir qualsevol material a l'hora del dinar, durant el raspallat de les dents i quan s'ingereixin begudes calentes, per evitar el dany de la fèrula. Mentre no ho tinguis posat, guarda-acuradament en la seva funda per evitar que es deteriori.

En primer lloc cal fer un estudi personalitzat, amb radiografies, fotos i models de la boca. A continuació, es fa una simulació 3D de el tractament, on es simulen els moviments de totes les dents i, a més, farem un acabat virtual de el cas. Un cop tenim el pla de tractament, vam començar amb els alineadors, que s'aniran canviant cada certs dies en funció de el cas, encara que les visites amb l'ortodoncista seran normalment un cop a l'mes.

Tot i que cada cas és únic, en termes generals les revisions es realitzen mensualment. En cadascuna de les visites, es valorarà com evoluciona el moviment de les dents i si s'estan evolucionant conforme s'havia previst, si tot va bé, en cada revisió es donaran diversos jocs d'alineadors fins a la propera visita. A més el nostre equip pot tractar i programes casos a distància si el pacient no pot acudir a la clínica.

La durada serà en funció de la complexitat de el cas.

És important que cuidis delicadament les teves alineadors ja que són imprescindibles per culminar amb èxit el tractament, per això sempre que te'ls treguis guarda'ls en el seu funda i renteu-los abans de tornar a posar-te'ls.

Amb ClearCorrect® es poden tractar pràcticament totes les maloclusions.

EL NOSTRE EQUIP

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

L'equip de professionals de la nostra consulta, fa de la formació continuada el pilar bàsic de la seva atenció clínica. La formació postgraduada d'altíssim nivell que acrediten tots els nostres professionals, i la seva coordinat treball en equip, permeten l'abordatge multidisciplinari dels casos dels nostres pacients.

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
¡Encantats d'atendre't!