Contacta amb nosaltres

BILBAO: 94 405 31 26
BASAURI: 94.426 44 40

El nostre Horari

LV: 9: 00-14: 00 i 16: 00-20: 00
Migdies i Dissabtes: Cites concertades

Clínica Dental Bioral

Odontologia Preventiva

Què és la Odontologia Preventiva?

L'Odontologia Preventiva s'encarrega de prevenir malalties bucodentals, també ajuda a afavorir una salut bucodental sana.

És molt important una boca sana ja que, si la cuidem bé amb un bon raspallat i visites periòdiques, evitarem haver de sotmetre'ns a tractaments més complexos.

imagen de odontologia preventiva clinica moratalaz

Clínica Dental Bioral

Som Especialistes en Odontologia Preventiva

Les nostres Especialitats

Oferim una Odontologia Preventiva moderna i actual

Com tractem l'Odontologia Preventiva a la nostra clínica?

A la Clínica Dental Bioral donarem consell als nostres pacients per poder portar una millor higiene bucal, això ha de començar des de petits, per això també aconsellem als més petits de com rentar-se les dents, que pastura han d'utilitzar i alguns aliments que no hauria de menjar en excés.

Els doctors realitzaran un estudi de l'pacient, segons els resultats, aplicar els tractaments oportuns i es donaran consells per evitar qualsevol infecció bucal. La boca és una cavitat on s'allotgen milers de bacteris, per ha d'estar sempre neta i desinfectada.

Què és una Tartrectomia i com es realitza?

La Tartrectomia és el nom tècnic que es dóna a les neteges dentals. Normalment s'aconsellen fer-se dues a l'any, tot depenent de cada pacient. A les Tartrectommias s'eliminaran les restes de tosca que s'allotgen en la dent o fins i tot per sota de les genives. Les neteges de boca són bastant senzilles, si és cert que hi ha parts en què amb el raspall o el fil dental no s'arriba d'una manera fàcil per netejar-los. Per aquest motiu és inevitable que en alguns dents s'originin càlculs, quan aquests estan per sobre de la línia de les genives es realitzés una Tartrectomia. És a dir, es fa una neteja rutinària eliminant les taques superficials i la placa dental.

En canvi quan aquests càlculs es formen a la part inferior de les genives la TARTRECTOMIA s'anomena raspat radicular. Aquest requereix de la seva realització per un periodontista ja que es necessita instrumental especial. No és un tractament dolorós ja que es realitza amb anestèsia local a l'ésser una mica més profund.

Consells a seguir per tots els nostres pacients

Per als petits:

Com ja hem dit començarem des dels més petits, aquests han de saber que les llepolies, llaminadures, xupa-xups i altres llaminadures contenen un alt nivell de sucre que provoquen càries. A més aquests aliments fan que a l'ésser enganxosos es quedin més temps entre les dents i provoquin erosions dentals.

Alguns sucs també poden provocar càries a la boca dels petits, per això recomanem que els prenguin en els àpats i no abans d'anar al llit.

Juntament amb les nostres higienistes els ensenyarem com rentar-se les dents d'una manera correcta i divertida, així com un maneig apropiat de l'raspall de dents.

Les revisions s'han de fer d'una manera periòdica, per evitar que sorgeixin problemes en les primeres denticions.

Per als més grans:

Per als altres pacients tractarem l'Odontologia Preventiva ajudant al fet que els mals hàbits també desapareguin i fomentarem les tartrectomies.

Els nostres clients Opinen

Hem fet un tractament d'implantologia, amb empelt d'os i sedació incloses. Tracte immillorable i professionalitat per llevar-se el barret. Al·lucinant amb l'experiència que tenen amb gent amb por a aquests temes, com la meva parella. Que l'implantòleg sigui també periodontista ens va donar molta confiança, i sembla que hem encertat !!! Des d'ara també em tindran de clienta al meu.

Mertxe Villanueva

pacient

Odontologia Preventiva

Preguntes més freqüents Odontologia Preventiva

Les investigacions mostren que la neteja professional regular pot reduir el risc de càries dentals (dents corcats) i les malalties periodontals (genives), ia la majoria de la gent li agrada que li facin una neteja bucal als seus dents una vegada o dues vegades a l' any. El recomanable, és assistir cada 6 mesos a la clínica dental per realitzar una neteja professional amb productes ideals per a això i, molt important, en les quantitats i components que el Doctor recomana. Durant aquesta neteja, a més, es realitzarà una revisió gratuïta a la nostra clínica que asseguri la conservació d'un estat bucal perfecte.

L'edat estimada sol ser a partir dels 10 anys en el cas d'existir una maloclusió, encara que la veritat és que amb només 3 anys que ja es compten amb les dents de llet, es poden detectar problemes en la mossegada i establir un tractament alternatiu per a posteriorment col·locar la Ortodòncia.

Fins fa relativament no gaire temps, l'anestèsia no existia i qualsevol procés Odontològic es feia bastant dolorós i molest. Aquest fet s'ha anat transmetent de pares a fills tot i que actualment aquesta por no té cap sentit perquè amb l'anestèsia ja No Hi ha Dolor

El raspallat regular és vital per mantenir una salut oral òptima. Tradicionalment, es recomana raspallar després de cada àpat per eliminar el problema de les càries. Els carbohidrats en els aliments i begudes alimenten els bacteris a la boca i aquests bacteris orals produeixen àcids que poden provocar càries dentals (dents corcats). A l'raspallar amb pasta dental amb fluorur després de cada menjar, pot reduir la magnitud de la producció d'àcid i redueix les seves probabilitats de desenvolupar càries.

La resposta és que les dues opcions són perfectament vàlides. L'important és realitzar un raspallat profund, aconseguint totes les àrees i durant un temps prudencial per eliminar totes la brutícia possible allotjada en els nostres dents i genives.

El sagnat de genives pot ser degut a diferents motius relacionats amb patologies bucals com, per exemple, la gingivitis o la periodontitis.

Si a l'raspallar les dents sagnen les genives, et recomanem concertar una visita amb la seva dentista per estudiar el teu cas i trobar el Tractament que més s'adapti a les teves necessitats.

EL NOSTRE EQUIP

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

L'equip de professionals de la nostra consulta, fa de la formació continuada el pilar bàsic de la seva atenció clínica. La formació postgraduada d'altíssim nivell que acrediten tots els nostres professionals, i la seva coordinat treball en equip, permeten l'abordatge multidisciplinari dels casos dels nostres pacients.

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
¡Encantats d'atendre't!