Contacta amb nosaltres

BILBAO: 94 405 31 26
BASAURI: 94.426 44 40

El nostre Horari

LV: 9: 00-14: 00 i 16: 00-20: 00
Migdies i Dissabtes: Cites concertades

Clínica Dental Bioral

estètica Dental

En què consisteix l'Estètica Dental?

L'Estètica Dental ens permet aconseguir el somriure que sempre vas somiar mitjançant diferents procediments com: Blanquejament Dental, dissenyant unes Carilles feldspàtiques o d'altres materials estètics que ens permeten donar-li a l'pacient el seu somriure perfecte i ideal en molt breu espai de temps, gairebé de manera immediata .

imagen de carillas dentales clinica dental moratalaz

Clínica Dental Bioral

Som Especialistes en Estètica Dental

Les nostres Especialitats

Oferim una Estètica Dental moderna i actual

Com es realitza el Blanquejament Dental?

El Blanquejament Dental permetrà el pacient aconseguir unes dents més blanques i treure les taques groguenques que moltes vegades s'originen pel cafè, el tabac, pel vi negre o per prendre medicament que provoquen l'enfosquiment de les dents.

Aquest tractament no és abrasiu sempre que s'utilitzin els productes correctes en la seva quantitat i concentració adequada. Si no és així, pot produir un problema irreversible. Aquest tractament sempre estarà supervisat pels nostres doctors per assegurar la millor aplicació en el teu cas.

El Blanquejament es realitza a la mateixa consulta. Aquest procediment sol durar al voltant d'una hora, on el pacient a l'acabar aquest procés ja notarà canvis significatius. El Doctor et enviarà un tractament de reforç perquè ho facis a casa, depenent de les taques de les peces dentals.

Quins consells he de fer per mantenir les meves dents blanques?

És aconsellable que després de fer-se el Blanquejament Dental cuidi les seves dents i intenti eliminar els mals hàbits.

Raspallar sovint les dents ajudarà a mantenir el Blanquejament.

Deixar de fumar també ajudarà a no tenir més taques grogues.

Reduir el consum de begudes tals com el cafè o el te, i moderar la ingesta d'aliments alts en colorants que produeixen taques a les dents.

Cal intentar tenir una boca sempre neta i mantenir-la el més sana possible, ja que si el pacient se sotmet a un blanquejament dental i després no es té cura de la dentadura, segurament en poc temps tornin a enfosquir les dents.

Les Carilles de composite

Aquestes Carilles es recomanen en pacients que necessiten una correcció lleu en la dentadura, això no implica tallar la dent si no polir-lo lleument. Hi ha vegades que es necessiten col·locar Carilles de compòsit després d'una Ortodondoncia, per millorar l'estètica d'alguna dent, o també quan una peça és de diferent color a la resta, ja que les Carilles de compòsit donen un aspecte molt natural al somriure. Solen col·locar-se en una sola sessió, estan compostes per làmines de composite, i consisteix a anar afegint petites capes d'aquest material a la dent, que fa que la forma sigui igual que la resta de les peces dentals.

Les Carilles de porcellana

Les Carilles de porcellana, pel contrari s'han d'utilitzar en pacients que requereixen transformacions en les seves dents, corregir formes o cobrir espais interdentals i aquestes necessiten tallar la dent una mica més. A diferència de les de composite no es realitzen en una sola sessió, sinó que després de diversos exàmens a la boca de l'pacient es realitza un motlle i s'envia a el laboratori, on a mida es fabriquen en exclusiva per a cada pacient. Solen ser molt més duradores ja que el seu principal material és la porcellana, també dóna un aspecte totalment natural i brillant al somriure.

Els nostres clients Opinen

Hem fet un tractament d'implantologia, amb empelt d'os i sedació incloses. Tracte immillorable i professionalitat per llevar-se el barret. Al·lucinant amb l'experiència que tenen amb gent amb por a aquests temes, com la meva parella. Que l'implantòleg sigui també periodontista ens va donar molta confiança, i sembla que hem encertat !!! Des d'ara també em tindran de clienta al meu.

Mertxe Villanueva

pacient

ESTÈTICA DENTAL

Preguntes més freqüents estètica Dental

Es distingeixen en el següent:

Les Carrillas de porcellana es dissenyen en els laboratoris dentals, Es fixen a la part frontal de les dents mitjançant una resina especial recobrint la peça i oferint un aspecte nou a la dentadura dels pacients.

Les Carilles de composite són un tipus de reconstrucció directa que el dentista fa sobre la peça dental danyada. El dentista va modelant capa a capa mitjançant l'estratificació de resines o composites.

No és recomanable, ja que l'efecte de l'Blanquejament Dental es produeix sobre l'esmalt natural de les dents i no en el material de les Carilles.

Els pacients amb facetes de porcellana o de compòsit, si volen mantenir una estètica dental òptima, han de evitar trencar coses dures amb la boca, mossegar determinats objectes i ser més curosos amb la seva salut bucodental en general.

A més, les carilles de composite poden reparar fàcilment però, en cas de carilles de porcellana, requereixen d'una cèdula de descàrrega durant la nit per protegir el tractament.

És un error molt comú creure que aquest tipus de tractament es repeteix contínuament. En realitat, les carilles de porcellana duren, de mitjana, entre 15-20 anys sense patir desgast ni perdre el seu color. Tot i això, dependrà dels hàbits de el pacient (consum continuat de tabac, cafè, te ...).

Es realitza, generalment, a una o dues sessions de menys de 4 hores. Les Carilles de compòsit suposen una tècnica indolora i no invasiva per a les dents.

En poques paraules, les Carilles dentals són un tractament de l'Estètica Dental consistent en la fixació de capes a sobre d'una peça dental danyada, com si es tractés d'ungles postisses, per després perfilar cada model i aconseguir una estètica dental òptima. poden ser de porcellana o de compòsit.

EL NOSTRE EQUIP

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

L'equip de professionals de la nostra consulta, fa de la formació continuada el pilar bàsic de la seva atenció clínica. La formació postgraduada d'altíssim nivell que acrediten tots els nostres professionals, i la seva coordinat treball en equip, permeten l'abordatge multidisciplinari dels casos dels nostres pacients.

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
¡Encantats d'atendre't!