Contacta amb nosaltres

BILBAO: 94 405 31 26
BASAURI: 94.426 44 40

El nostre Horari

LV: 9: 00-14: 00 i 16: 00-20: 00
Migdies i Dissabtes: Cites concertades

Clínica Dental Bioral

cirurgia Oral

En què consisteix la Cirurgia Oral?

Aquesta àrea de l'Odontologia és la que s'encarrega de donar diagnòstic i tractament i prevenir algunes de les patologies bucals, facials i cervicals mitjançant tècniques quirúrgiques.

imagen de cirugia oral clinica dental madrid

Clínica Dental Bioral

Som ESPECIALISTES en Cirurgia Oral

Les nostres Especialitats

Oferim una Cirurgia Oral moderna i actual

Tipus de Exodòncies:

● Extracció simple:

Aquestes extraccions són molt senzilles sempre realitzant-se amb anestèsia local.

● Extracció d'arrels:

Les extraccions d'arrels es realitzen només quan la corona d'la dent està danyada, depenent d'on aquest la corona situada es realitzarà una incisió o no, que després finalitzarà amb alguns punts.

● Extracció de dents inclosos:

Aquest tipus d'extracció són les més comuns, ja que se solen realitzar en peces dentals que encara no han sortit, com poden ser les moles de el judici.

Cures que cal tenir per a una Extracció Dental:

A la nostra clínica, abans de realitzar-li una extracció li donarem uns consells que vostè ha de prendre per evitar possibles infeccions. És aconsellable per als fumadors que dies abans redueixin en la mesura del possible aquest hàbit, així portaran una boca més neta lliure de substàncies nocives el dia de l'extracció, reduint el risc de tenir infecció.

També és aconsellable disminuir el consum d'alcohol, això també evitarà complicacions.

Després d'una extracció és convenient fer una dieta tova, no prendre menjars molt consistents ni molt calents. Tampoc recomanem ingerir trossos molt petits de menjar ja que els trossets petits d'aliments poden quedar retinguts a la zona manipulada.

Realitzar glopeigs els primers dies és fonamental per evitar infeccions.

extraccions dentals

les moles de el judici o cordals apareixen entre els 15 i 25 anys d'edat i, en la majoria d'ocasions, quedant en mala posició, resultant cobertes parcialment o totalment per la geniva o l'os. Aquesta situació pot genera dolor, inflamacions, infeccions, càries, desenvolupament de quists i tumors o malaltia periodontal a les dents veïns.

Per això, els cirurgians bucals, En moltes ocasions, recomanem l'extracció de les mateixes durant la seva erupció, per evitar possibles complicacions en el futur. Convé analitzar cada cas en particular i realitzar les proves radiològiques complementàries necessàries.

la cirurgia de l'extracció dels queixals de l'judici és una intervenció ràpida i indolora, d'entre 10 i 30 minuts de durada i generalment sota anestèsia local. La recuperació sol ser d'entre 2-3 dies, sempre que s'utilitzin tècniques mínimament invasives i se segueixin les pautes postoperatòries recomanades.

en clínica Bioral tractem els problemes derivats de les moles de el judici i la nostra dedicació es centra en els casos de major complexitat.

Cirurgia de Dents Incloses

De vegades els canins (ullals) poden quedar retinguts a l'interior de l'paladar oa la mandíbula i no aparèixer en boca. És molt important realitzar un diagnòstic precoç que permeti poder portar-los a la seva ubicació habitual a temps. Per moure el caní a la seva posició normal i alinear-lo amb la resta de les dents es realitza una petita cirurgia per exposar-(fenestració) i es i alinea a la resta de les dents mitjançant tractament ortodòntic.

En comptades ocasions, majoritàriament per un diagnòstic tardà, pot ser necessària l'extracció de l'caní inclòs, sent la intervenció quirúrgica similar a l'extracció del queixal de l'judici.

la fenestració o l'extracció de qualsevol dent inclòs (que no ha sortit en boca) és necessària per evitar dolor, infecció, càries, aparició de quists o tumors i danys i malaltia periodontal a les dents veïns.

és una intervenció ràpida i indolora d'una durada de 30 minuts i que es realitza sota anestèsia local. La recuperació no sol comportar més de 2-3 dies, sempre que s'utilitzin tècniques mínimament invasives i se segueixin les pautes postoperatòries recomanades.

CIRURGIA ORAL

Preguntes més freqüents cirurgia Oral

Les moles de el judici, a l'ésser les últimes en sortir, es troben de vegades amb espai insuficient. En aquests casos poden arribar a sortir sol parcialment, deixant part de geniva per sobre, el que provoca que es formi una bossa en la qual es pot ficar menjar i, al no permetre una bona neteja de la zona, acaba infectant; o també poden no sortir, arribant a empènyer els queixals que estan al costat d'elles, provocant-malposició, càries o fins i tot fractura de les mateixes.

Les deformitats dentofacials són afectacions que repercuteixen en l'harmonia facial. Els tipus de deformitats més freqüents són: deficiència maxil·lar, deficiència mandibular, excés mandibular, mossegada oberta i asimetria facial. El nostre equip, avaluarà el teu cas i et farà un diagnòstic personalitzat que millor s'adapti a les teves necessitats.

L'eliminació de frens labials o de l'fre lingual es realitza quan hi ha falta de mobilitat de la llengua, alteracions de l'llenguatge i la parla, o quan produeixen alteracions en la posició de les dents.

La cirurgia és molt senzilla, dura només 20 minuts i com es realitza amb anestèsia local.

La resposta és SI. Encara que no hi hagi os, es pot regenerar el mateix, el que ens permetrà la col·locació de l'implant.

Quan hi hagi manca d'espai a la mandíbula per a una correcta erupció.

Quan tinguin una orientació anòmala que pugui produir danys en les peces veïnes o apinyaments de dents.

Quan provoquin problemes d'inflamació a la geniva que pot portar a una infecció crònica.

En la majoria dels casos els quists dentals solen ser conseqüència d'una infecció latent de la dent i l'os en què està implantat.

Els quists, a l'créixer, van destruint l'os adjacent i formant grans cavitats a l'interior de l'maxil·lar o la mandíbula. També es poden infectar, i per tot això han de ser extirpats quirúrgicament, mitjançant anestèsia local.

EL NOSTRE EQUIP

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

L'equip de professionals de la nostra consulta, fa de la formació continuada el pilar bàsic de la seva atenció clínica. La formació postgraduada d'altíssim nivell que acrediten tots els nostres professionals, i la seva coordinat treball en equip, permeten l'abordatge multidisciplinari dels casos dels nostres pacients.

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
¡Encantats d'atendre't!