Contacta amb nosaltres

BILBAO: 94 405 31 26
BASAURI: 94.426 44 40

El nostre Horari

LV: 9: 00-14: 00 i 16: 00-20: 00
Migdies i Dissabtes: Cites concertades

Clínica Dental Bioral

Ortodòncia Convencional | brackets

Avantatges dels Brackets

altament resistents.
Els Brackets convencionals, a l'estar fets de metall, és difícil que es trenquin. Quant als Brackets estètics ceràmics, vam triar els Brackets més resistents al mercat la qualitat eliminen el risc de trencaments.

Els Brackets són efectius.
Han demostrat la seva eficàcia al llarg de el temps, es poden aconseguir moviments precisos i controlats fàcils de predir per a l'èxit de l'tractament.

Són més econòmics.
El preu dels Brackets metàl·lics convencionals és el significativament més econòmic de tota la gamma de tractaments d'ortodòncia, seguit per tots els tipus de Brackets cimentats a l'exterior de les dents.

imagen de brackets-cerámica-ortodoncia-clinica-dental-madrid

Clínica Dental Bioral

Som Especialistes en Ortodòncia amb Brackets Estètics

Les nostres Especialitats

Oferim una Ortodòncia Convencional moderna i actual

imagen de brackets madrid

El teu millor somriure amb Brackets

MOTIUS PER FER UN TRACTAMENT D'ORTODÒNCIA

  • Alinear les teves dents
  • Millorar la teva mossegada i evitar desgastos innecessaris en les teves dents
  • Obrir o tancar espai entre dents
  • Corregir deformitats facials i problemes esquelètics greus
  • Mal de ATM (articulació de la mandíbula)

Quins són els tipus de Brackets?

Brackets metàl·lics Els brackets usats són "Low-profile", és a dir de perfil baix, són els bràquets més moderns, petits, amb un perfil molt pla i fi i amb acabats arrodonits que ofereix a l'pacient una comoditat màxima i permetent la correcta higiene.

Brackets d'autolligat o de baixa fricció són uns brackets amb un mecanisme de tancament modern que elimina la necessitat de lligar el filferro als brackets amb els lligams (les típiques gometes). A l'no portar lligams es redueixen les incomoditats que apareixen per la necessitat de lligar com en els brackets convencionals i gràcies a la baixa fricció les dents s'anivellen de manera més ràpida i amb l'aplicació de forces menors.

Brackets estètics ceràmics ofereixen tant estètica com eficiència en el tractament. El seu disseny de forma arrodonida i de baix perfil que augmenta la comoditat de l'pacient, la retirada dels brackets és senzilla i no es tenyeixen ni es taquen amb els aliments ni el tabac.

Brackets d'autolligat estètics proporcionen tots els avantatges dels brackets de autolligat amb els avantatges afegits dels brackets estètics, proporcionant un ajust suau, còmode i durador per poder tractar qualsevol maloclusió.

Brackets estètics transparents estan fets de safir monocristal·lí (el safir és un mineral extremadament dur, compost d'òxid d'alumini), són transparents com el vidre i molt discrets, gairebé invisibles independentment del color de les dents de l'pacient, ja que a l'ésser transparents transmeten el color original de la dent.

Els nostres clients Opinen

Hem fet un tractament d'implantologia, amb empelt d'os i sedació incloses. Tracte immillorable i professionalitat per llevar-se el barret. Al·lucinant amb l'experiència que tenen amb gent amb por a aquests temes, com la meva parella. Que l'implantòleg sigui també periodontista ens va donar molta confiança, i sembla que hem encertat !!! Des d'ara també em tindran de clienta al meu.

Mertxe Villanueva

pacient

ORTODÒNCIA ESTÈTICA

Preguntes més freqüents brackets

Els brackets es col·loquen en dents definitives, per tant quan ja tenim totes les dents definitives en boca ja podem començar, això sol succeir al voltant dels 11-12 anys. Abans d'aquesta edat es poden posar un altre tipus d'aparells per resoldre problemes que requereixin una intervenció primerenca.

El cimentat és un procediment totalment innocu a nivell clínic. La retirada de les restes de ciment es realitza mitjançant les nostres eines especials que no danyen l'esmalt de la dent.

De manera general podem dir que les visites són mensuals amb petites diferències en les diferents fases de l'ortodòncia (a l'inici són més espaiades i a el final més freqüents).

El tractament pot generar una lleu de molèstia i incomoditat per la tensió que genera el filferro a les dents. Aquestes molèsties solen aparèixer a les poques hores després de les visites sobretot en les primeres etapes de l'tractament quan s'estan alineant les dents.

Els brackets poden fregar amb els teixits de la boca causant petites úlceres que poden tractar-se amb diversos preparats que hi ha a les farmàcies en forma de gel i esbandida. En general totes aquestes molèsties són molt lleus i solen alleujar-a el poc temps.

Oferim diversos plans de finançament, amb l'opció de finançar una part de el tractament o el tractament sencer.

A la Clínica Dental Bioral tenim un protocol rigorós de retenció per a tots els pacients, és la fase final i també una de les més importants per mantenir l'harmonia i estabilitat de la teva mossegada.

EL NOSTRE EQUIP

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

L'equip de professionals de la nostra consulta, fa de la formació continuada el pilar bàsic de la seva atenció clínica. La formació postgraduada d'altíssim nivell que acrediten tots els nostres professionals, i la seva coordinat treball en equip, permeten l'abordatge multidisciplinari dels casos dels nostres pacients.

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
¡Encantats d'atendre't!