ortodòncia

la ortodòncia ha evolucionat molt en els últims anys.

Existeixen diferents tipus de tractaments molt estètics i igual d'efectius que els brackets convencionals. Parlem dels brackets estètics.

Aquests poden ser de porcellana o safir. És una molt bona opció si busquem estètica i és una mica més econòmic que els alineadors.

DIFERÈNCIES ENTRE ELS BRACKETS DE PORCELLANA I ELS DE ZAFIRO

1.- Els bràquets de porcellana tenen un bonic color blanc translúcid, De manera que es mimetitzen molt bé amb les dents i es veuen molt poc.

Per la seva banda, els brackets de safir són transparents cristal·lins, De manera que el color de l'dents es veu a través de la mateixa bracket i així aconsegueixen una major estètica.

2.- Cal tenir en compte que els filferros tenen un color metàl·lic. No obstant això, aquests filferros van coberts per una fina capa de material blanc (tefló). Gràcies a ells es permet un moviment dental eficient. En cas de no portar-se compromet el resultat de l'tractament i el allarguen considerablement.

3.- Els dos brackets són d'un excel·lent material i no es tenyeixen, De manera que durant el tractament seguiran tenint la seva brillantor i transparència, independentment dels agents externs com alimentació, tabac, cafè ...

Un cop realitzada la primera visita amb la ortodoncista i després de l'estudi d'ortodòncia, es procedeix a l' cimentat dels brackets, Amb uns adhesius especials i sense cap tipus de dolor.

Un cop a el mes, el pacient ha d'acudir a la clínica per revisar el seu cas i anar canviant els filferros per anar corregint les rotacions i la seva maloclusió.

A l'acabar el cas es col·loquen les retencions, Tant fixes com amovibles per dormir, evitant així una recidiva de la maloclusió. I aquest és el tractament a seguir en tots dos casos.

Descobreix el tractament de brackets a Bioral

¡Encantats d'atendre't!